OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Materijali s radionice "Kako osigurati sredstva za ulaganja povezana s očuvanjem okoliša"

. Objavljeno u Obavijesti

11. kolovoza 2020. godine s početkom u 11 sati u Domu kulture u Oklaju održana je radionica "Kako osigurati sredstva za ulaganja povezana s očuvanjem okoliša". Predavačice su bile Aleksandra Janjić, direktorica Karolina savjetovanja j.d.o.o. te predstavnice LAG KRKA Romana Radmanović Kovačić, voditeljica ureda i Marija Lojić, stručna suradnica.

Dvadesetak zainteresiranih predstavnika lokalnih OPG-ova bilo je upoznato s programom natječaja za tip operacije 4.4.1 Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša. Svi polaznici materijale s radionice dobit će na svoje e-mail adrese, a za ostale zainteresirane materijali se nalaze u prilozima.

Zahvaljujemo predavačicama kao i svim zainteresiranim polaznicima radionice!

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. Podmjera 4.4. "Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena" - provedba tipa operacije 4.4.1 "Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša" 142 KB
2. PRIRUČNIK ZA OCJENU PRIHVATLJIVOSTI ZAHVATA ZA EKOLOŠKU MREŽU (OPEM) 2,55 MB
3. VODIČ ZA UPIS U EVIDENCIJU KORISNIKA POTPORA U RURALNOM RAZVOJU I RIBARSTVU (EKPRRiR) 3,31 MB