OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Djelatnice projekta Zaželi uspješno završile program osposobljavanja

. Objavljeno u Zaželi – program zapošljavanja žena

U suradnji s pučkim otvorenim učilištem Instruktor djelatnice zaposlene u okviru projekta Zaželi završile su program osposobljavanja te su 4 djelatnice primile svjedodžbu iz programa osposobljavanja za gerontodomaćicu, a 3 djelatnice za područje informatike.

Osposobljavanje je u potpunosti financirano preko projekta Zaželi, iz Europskog socijalnog fonda, a ciljna skupina žena ovim osposobljavanjem će biti konkurentnija na tržištu rada nakon završetka provedbe projekta Zaželi.

Ukupna vrijednost projekta Zaželi – Žene radeći pomažu na području Općine Promina iznosi 1.956.468,32 kn i u potpunosti je financirana iz Europskog socijalnog fonda.

U okviru projekta zaposleno je 10 žena iz ciljne skupine žena s područja Općine Promina, a koje skrbe o 60 krajnjih korisnika s područja Promine.