OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Besplatna marenda za učenike Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog Drniš

. Objavljeno u Obavijesti

I ove školske godine 2018./19. učenici Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog Drniš mogu ostvariti pravo na besplatnu školsku marendu (u iznosu 5,47 kn).

Županija Šibensko-kninska u partnerstvu s osnovnim školama prijavit će projektni prijedlog pod nazivom "Obrok taj svima daj II" sa vjerojatnošću da će projekt proći te da će veliki broj učenika naše škole ostvariti pravo na besplatnu školsku marendu.

Kriteriji za ostvarivanje prava su navedeni u tablici OVDJE. Potrebno je zadovoljiti jedan od navedenih kriterija. Za odabrani kriterij potrebno je dostaviti adekvatnu dokumentaciju.

Prijave uz potrebnu dokumentaciju zaprimaju se u tajništvu škole radnim danom od 1. do 14.8.2018. u vremenu od 9.00-10.00 sati u matičnoj školi u Drnišu.

Roditelji/staratelji trebaju uz dokumentaciju koju prilažu popuniti i obrazac prijave koji će dobiti u tajništvu škole.

Molimo roditelje za žurnost i pridržavanje navedenih termina. Razmatrat će se samo pravovremene prijave s kompletnom dokumentacijom.