OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv za prezentaciju Mjere 6.3. Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje od 2014. do 2020. godine

. Objavljeno u Obavijesti

Lokalna akcijska grupa Krka organizira edukaciju za potencijalne korisnike podmjere 6.3 – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava unutar mjere 6 - Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Edukacija će se održati 11. lipnja (četvrtak) u Maloj gradskoj vijećnici u Drnišu s početkom u 9 sati. Predavač na prezentaciji je gospođa Đurđica Matoš, iur, konzultant, direktorica tvrtke Aurora Consulting d.o.o.

Korisnici mjere su mala poljoprivredna gospodarstva čija je ekonomska veličina u trenutku podnošenja Zahtjeva za potporu od 2.000 eura do 7.999 eura, a upisana su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.

Potpora se dodjeljuje za provođenje aktivnosti navedenih u poslovnom planu s ciljem modernizacije i unapređenja procesa rada i posovanja i/ili povećanja proizvodnog kapaciteta poljoprivrednog gospodarstva.

Prihvatljive aktivnosti mogu se odnositi na: kupnju domaćih životinja, jednogodišnjeg i višegodišnjeg bilja, sjemena i sadnog materijala, kupnju, građenje i/ili opremanje zatvorenih/zaštićenih prostora i objekata te ostalih gospodarskih subjekata uključujući vanjsku i unutarnju infrastrukturu u sklopu poljoprivrednog gospodarstva u svrhu obavljanja poljoprivredne proizvodnje i/ili prerade kao i niz drugih aktivnosti.

Visina potpore po korisniku u ovoj podmjeri iznosi 15.000 eura u kunskoj protuvrijednosti.

Ukoliko Vaše poljoprivredno gospodarstvo zadovoljava uvjet ekonomske veličine od 2.000 eura do 7.999 eura, a zainteresirani ste za modernizaciju ili povećanje proizvodnog kapaciteta poljoprivrednog gospodarstva pozivamo Vas na edukaciju o mogućnostima i načinu prijave na natječaj za podmjeru 6.3 – Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Prezentacija je besplatna za sve sudionike, a molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem telefona: 022 886 693 ili e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do srijede, 10. lipnja 2015. godine.

Kontakt osoba je Ivona Malenica, Voditeljica Ureda LAG-a „Krka“.