OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Novi natječaj HGK za dodjelu vaučera Moj EU-projekt

. Objavljeno u Obavijesti

Hrvatska gospodarska komora objavila je novi natječaj za dodjelu vaučera malim i srednjim poduzetnicima (MSP) za izradu prijavne dokumentacije za projekte koje sufinancira Europski fond za regionalni razvoj (ERDF). Natječaj je raspisan 25. svibnja i njime će se sufinancirati dokumentacija za natječaje Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP te dokumentacija za natječaje za ulaganja u turizam.

Ukupan iznos koji izdvaja HGK za provedbu ovog natječaja iznosi 300.000 kuna, a vrijednost pojedinačnog vaučera je 10.000 kuna. Pravo sudjelovanja na ovome natječaju imaju trgovačka društva, članice HGK registrirane u Republici Hrvatskoj, a dodatni kriteriji propisani su tekstom natječaja.

Vaučerima iz ovog natječaja financirat će se izrada prijavne dokumentacije za projekte koje sufinancira ERDF, što uključuje ispunjavanje prijavnih obrazaca, izradu investicijske studije, marketinške strategije, financijske konstrukcije projekta, odnosno ostalih dokumenata propisanih natječajima koje je raspisalo nadležno provedbeno tijelo.

Usluge izrade prijavne dokumentacije, za koje će se dodijeliti vaučer, može pružati isključivo članica HGK, registrirana za savjetovanje u svezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, koja u Bazi EU projekata poslovnih savjetnika pri HGK ima evidentiran najmanje jedan ugovoren projekt.

Natječaj je otvoren do 25. rujna 2015. godine ili do iskorištenja sredstava, a prijave je moguće predati isključivo putem elektroničke pošte, na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija o projektu vaučera Moj EU-projekt možete pronaći na STRANICI PROJEKTA, gdje možete učitati i aktualni natječaj te prijavni obrazac.

Izvor: Hrvatska gospodarska komora