OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv na akciju čišćenja "Rezolucija zemlja" povodom Dana planeta Zemlje

. Objavljeno u Obavijesti

Ekološka udruga "Krka" Knin godinama podiže svijest o važnosti očuvanja okoliša i održivog razvoja zajednice. Pridružili smo se akciji Rezolucija Zemlja, ekološkom projektu u organizaciji Večernjeg lista. Udružili smo snage sa brojnim lokalnim i nacionalnim organizacijama i sudionicima kako bismo mogli doprijeti do što većeg broja zainteresiranih i odgovornih pojedinaca. Povodom Dana planete Zemlje - 19.4.2024. od 10:00h – 13:00h, u suradnji sa Općinom Promina i komunalnim poduzećem Eko Promina d.o.o. organiziramo akciju čišćenja ilegalne deponije na području sela Suknovci u općini Promina (KO Katastarska općina 305995 Suknovci KČ 838/1 i KČ 798)

Okupljanje u Suknovcima na navedenim lokacijama (10:00h).

Volonteri Udruge "Krka" sudjelovat će na akciji, osigurat će se radni materijal, alat i osvježenje, a Eko Promina i Općina Promina na raspolaganje nam daje svoje kapacitete.

Pozivamo i sve zainteresirane građane Promine da nam se pridruže u akciji čišćenja!

Prvenstveno ćemo očistiti okoliš, ali i podići svijest građana o tome koliko je važno pravilno zbrinjavati otpad jer isti sve više zagađuje našu okolinu, pogotovo naše vode, a kroz hranu i vodu zagađenje šteti i našem zdravlju.

Više informacija na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i telefon: 022 664 608.

Više o akciji možete pogledati OVDJE.