OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv za osposobljavanje za voditelja/voditeljicu projekata EU fondova

. Objavljeno u Obavijesti

Ekoloska udruga "Krka" Knin poziva sve zainteresirane mlade s područja općine Promine da se prijave, ako su zainteresirani, na besplatno osposobljavanje za voditelja/voditeljicu projekata EU fondova u sklopu projekta „Misli globalno, djeluj ruralno!“.

Edukaciju za Osposobljavanje za voditelja/voditeljicu projekata EU fondova održat će odabrano veleučilište te postoji mogućnost online praćenja nastave.

Uvjeti za prijavu za osposobljavanja su:

  • Preslika svjedodžbe zadnje završene škole (SSS, VŠ, VSS)
  • Rodni list, preslika
  • Preslika osobne iskaznice

Cilj edukacije je osposobiti mlade s područja općine Promina za voditelja/voditeljicu projekata EU fondova.

Po završetku edukacije polaznici dobivaju Uvjerenje o osposobljavanju koji se upisuje u matičnu evidenciju Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (tzv. E-radna knjižica).

Projekt „Misli globalno, djeluj ruralno!“ započeo je od 1. siječnja 2023., a provodi ga Ekološka udruga "Krka" Knin u partnerstvu s Općinom Promina. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a njegovo trajanje je 12 mjeseci.

Za sve informacije možete se javiti: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon: 022/206 801.