OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv na akciju čišćenja povodom Dana planeta Zemlje

. Objavljeno u Obavijesti

Povodom Dana planete Zemlje - 21. 4. 2023. od 9:30h - 14h, u suradnji sa Općinom Promina i komunalnim poduzećem EKO Promina d.o.o.Ekološka udruga "Krka" Knin organizira akciju čišćenja ilegalnog deponija na području sela Lukar u općini Promina (KO 305731 Lukar, KČ 1296/1). Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže! Okupljanje je u Lukaru, kod crkve Gospe Čatrnjske u 9:30 h.

Volonteri Udruge "Krka" sudjelovat će na akciji, osigurat će se radni materijal, alat i osvježenje, a Eko Promina i Općina Promina će nam raspolaganje dati svoje ljudske i tehničke kapacitete.

Prvenstveno ćemo očistiti okoliš, ali i podići svijest građana o tome koliko je važno pravilno zbrinjavati otpad jer isti sve više zagađuje naš okoliš, posebno naše vode, a time šteti i našem zdravlju.

Ekološka udruga "Krka" Knin godinama podiže svijest o važnosti očuvanja okoliša i održivog razvoja zajednice. Pridružili smo se akciji Rezolucija Zemlja, ekološkom projektu u organizaciji Večernjeg lista. Udružili smo snage sa brojnim lokalnim i nacionalnim organizacijama i sudionicima kako bismo mogli doprijeti do što većeg broja zainteresiranih i odgovornih pojedinaca.

Više informacija na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i telefon: 022 664 608.