OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv za osposobljavanje za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja

. Objavljeno u Obavijesti

Ekološka udruga „Krka“ Knin poziva sve zainteresirane mlade sa područja općine Promine da nam se pridruže na besplatnom osposobljavanju za uzgajivača/ice, sakupljača/ice i prerađivača/ice ljekovitog i aromatiziranog bilja u sklopu projekta „PromoNAtura“ u trajanju od dva mjeseca.

Edukaciju za Osposobljavanje za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja održat će Pučko otvoreno učilište Knin.

Uvjeti za prijavu za osposobljavanja su:

  1. Preslika svjedodžbe zadnje završene škole
  2. Rodni list, preslika
  3. Preslika osobne iskaznice
  4. Liječnika svjedodžba (dokaz da nema alergije)

Cilj edukacije je osposobiti mlade ljude za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja.

Po završetku edukacije polaznici dobivaju Uvjerenje o osposobljavanju koji se upisuje u matičnu evidenciju Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (tzv. e-radna knjižica).

Projekt „PromoNAtura“ započeo je od 1. siječnja 2022., a provodi ga Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Općinom Promina. Projekt financira Središnji državni ured za demografiju i mlade, a njegovo trajanje je 12 mjeseci.

Srdačno pozivamo sve zainteresirane mlade sa područja općine Promina da nam se pridruže na osposobljavanju za uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog i aromatiziranog bilja.

Za sve informacije možete se javiti: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon: 022/206 801.