OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

NAJAVA: Predstava "Čudo" kazališta Moruzgva u sklopu 2. kazališnog festivala GOOD fest

. Objavljeno u Obavijesti

Predstava "Čudo" nadovezuje se na dvije prethodne uspješnice kazališta Moruzgva, "Preko veze" i "Vla Vla Vlajland". Predstavu "Vla Vla Vlajland" prominska publika imala je priliku vidjeti u sklopu 13. Noći kazališta, a predstava "Čudo" Kazališta Moruzgva gostovat će na trgu u Oklaju 29. 7. u 21 h u sklopu 2. kazališnog festivala GOOD fest.

Sada već kultni lik Vlajne, žene iz naroda, tumači Ecija Ojdanić, a u trećem nastavku saznajemo kako se Vlajna snašla u ulozi predsjednice RH. Kako u politici sačuvati moralne vrijednosti? Kako biti vođa, a ostati u službi onih koje vodiš? Može li se neokaljan proći kroz taj labirint interesa, antagonizama i podmetanja, a sve to u svakim danom sve težim globalnim društveno političkim okolnostima? Je li jedino čime se svjetski vladari trebaju trenutno baviti, zapravo, očuvanje života na planetu Zemlji i poticanje održivog razvoja u ekološki nikad alarmantnijem trenutku? Odgovore na ta, a i mnoga druga srodna pitanja saznajte 29. srpnja, kada Kazalište Moruzgva dolazi u Oklaj.

Radujemo se Vašem dolasku!