OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Poziv svim zainteresiranim iznajmljivačima, ugostiteljima i vlasnicima OPG-ova na prostoru Općine Promina

. Objavljeno u Obavijesti

Općina Promina u fazi je izrade internetske stranice za zajedničku promociju atrakcija, turističkih proizvoda, smještajne i ugostiteljske ponude na prostoru Promine.

Pozivaju se svi zainteresirani privatni iznajmljivači, vlasnici ugostiteljskih objekata, vlasnici OPG-ova na prostoru Općine Promina da dostave podatke o usluzi koju nude (ime, prezime, adresa, kontakt, podatke o smještajnom objektu (vrsta smještaja i kategorija, broj smještajnih jedinica, usluge koje se pružaju i sl.) ili usluge koje nudi OPG ili ugostiteljski objekt te FOTOGRAFIJE OBJEKTA u što višoj rezoluciji) na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u zgradu Općine u vremenu od 8:00 do 12:00 h!

Napominjemo kako bi svi zainteresirani na ovoj platformi dobili priliku besplatno oglasiti svoje usluge i smještajne kapacitete, a sve u svrhu što bolje promocije sadržaja destinacije!