OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javni poziv za dodjelu co-working prostora Društvenog centra Promina

. Objavljeno u Obavijesti

Sukladno Pravilniku o upravljanju prostorom te kriterijima, mjerilima i postupku dodjele prostora Društvenog centra Promina Povjerenstvo za dodjelu prostora DCP-a na korištenje udrugama dana 04. siječnja 2021. godine objavljuje Javni poziv za dodjelu co-working prostora Društvenog centra Promina.

Javni poziv za dodjelu co-working prostora Društvenog centra Promina organizacijama civilnog društva objavljuje se s ciljem prikupljanja pisanih prijava u zatvorenim omotnicama za dodjelu na korištenje co workig prostora DCP-a. Predmetni prostor odnosi se na obnovljeni prostor DCPa na adresi Kod škole 38, Lukar, Šibensko-kninska županija.

Pravo podnošenja pisane prijave imaju udruge i druge organizacije civilnog društva koje u svojim statutima imaju jednu od djelatnosti od interesa za opće dobro propisanih Pravilnikom o upravljanju prostorom te kriterijima, mjerilima i postupku dodjele prostora Društvenog centra Promina (zaštita prirode i okoliša; promocija održivog razvoja; razvoj društvenih, kulturnih, sportskih i edukativnih sadržaja; razvoj i pružanje izvaninstitucionalnih socijalnih usluga; promicanje ljudskih prava i prava nacionalnih manjina; zaštita životinja; poljoprivreda, šumarstvo i lovstvo; zaštita i spašavanje; održiva energetska politika te suzbijanje posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama, europske integracije i fondovi Europske unije, branitelji iz Domovinskog rata i njihovih obitelji i civilnih invalida rata, socijalna i humanitarna djelatnost i pružanje socijalnih usluga; prevencija nasilja; socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom; zaštita zdravlja, obrazovanje i predškolski odgoj;, sport, kultura i tehnička kultura; suradnja i jačanje partnerskih odnosa; zaštita potrošača i dr.).

Sve dodatne informacije potražite u priloženom dokumentu javnog poziva.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. JAVNI POZIV 341 KB