OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javni poziv - Prikupljanje gradiva o Domovinskom ratu na prostoru Općine Promina

. Objavljeno u Obavijesti

Povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Općine Promina 16. rujna organizira se prigodna izložba o stradanjima na području Općine Promina u Domovinskom ratu.

Općina Promina poziva sve građane koji posjeduju gradivo javnog ili privatnog karaktera o Domovinskom ratu na prostoru Općine Promina (dokumenti, fotografije, plakati, zemljovidi, audio i video zapisi) da ih za potrebe izložbe ustupe kako bismo ih mogli predstaviti kao važan segment kolektivnog sjećanja o Domovinskom ratu sadržanog u gradivu koje je još uvijek fragmentirano, a prijeti mu gubljenje i uništenje.

Gradivo se može donijeti svakog radnog dana, od 8 do 15 sati, do 1. rujna 2020. u prostorije Općine Promina ili, ukoliko je riječ o digitalnim materijalima, poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Facebook stranicu Općine Promina: https://www.facebook.com/opcina.promina

Svi materijali nakon izložbe bit će vraćeni vlasnicima.

Hvala unaprijed!