OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Priopćenje o projektu "OPGovi Hrvatske"

. Objavljeno u Obavijesti

Projekt "OPGovi Hrvatske" provodi udruga Inovativni projekti iz Rijeke i Hrvatska zajednica županija.

Radi se o web platformi kojoj je za cilj obuhvatiti svih 162.966 OPG-ova na području 20 županija i Grada Zagreba. Na njoj se sustavno radi proteklih godinu dana, a možete ju pregledati na sljedećoj poveznici: www.opgovi.hr

Temeljna svrha ove platforme je samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG. Nažalost, velika većina OPG-ova ne posjeduje vlastitu web stranicu putem koje bi na osobniji način predstavila rad svoje obitelji. Sada će to moći napraviti.

Od dodatnog sadržaja na platformi moći će se pronaći aktualni natječaji od lokalne, preko regionalne i nacionalne pa sve do europske razine. Nadalje, u info kutku će biti svi relevantni dokumenti za OPG-ove, a odnose se na osnivanje, izvještavanje, umrežavanje i slično. Ukratko - polazišno i centralno mjesto svih hrvatskih OPG-ova.

Što se tiče korisnika njihovih usluga, tj. svih građana, oni će jednostavno prema županijama, gradovima, općinama i kategorijama moći pretraživati platformu kako se ona bude nadopunjavala.

Radi o neprofitnom projektu dviju neprofitnih organizacija, odnosno platforma je u potpunosti besplatna za sve korisnike.

U priloženim dokumentima nalazi se Obavijest o projektu te Upute za registraciju OPG-a.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. OBAVIJEST 450 KB
2. UPUTE ZA REGISTRACIJU OPG-a 1,51 MB