OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obavijest o izdavanju propusnica

. Objavljeno u Obavijesti

Stožer civilne zaštite Općine Promina će, sukladno odlukama i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u svrhu djelotvorne provedbe svih mjera, izdavati propusnice samo u slučaju stvarne i neodgodive potrebe građana za napuštanjem prebivališta!

U tom smislu napominjemo da za kretanje unutar naselja Općine Promina nije potrebna propusnica te apeliramo na građane da sve svoje potrebe za kupovinom hrane i ostalih osnovnih potrepština zadovolje u lokalnim prodavaonicama koje rade svaki dan od 08:00 sat do 17:00 sati i koje su dobro opskrbljene.

Građani koji imaju opravdane razloge napustiti prebivalište propusnice mogu podignuti svakim radnim danom u vremenu od 08:00 do 10:00 sati u prostorijama Općine Promina u Oklaju, na adresi Put kroz Oklaj 144, isključivo uz prethodnu najavu dolaska putem telefona na broj 099/3146 210, budući da zbog suzbijanja zaraze općinske službe ne primaju stranke u općinskim uredima.

Građani trebaju putem telefona navesti osobne podatke potrebne za izdavanje propusnice te navesti razloge napuštanja.

Molimo sve građane koji su u mogućnosti da izdavanje propusnice zatraže online putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bismo što više izbjegli socijalni kontakt.

 

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. OBAVIJEST O IZDAVANJU PROPUSNICA 94 KB
2. ZAHTJEV ZA IZDAVANJE PROPUSNICE (WORD) 13 KB
3. ZAHTJEV ZA IZDAVANJE PROPUSNICE (PDF) 115 KB