OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

"Zelena čistka" u općini Promina, 21.09.2019. u 10:00 sati u Čitluku, Kneževići – Čolaci

. Objavljeno u Obavijesti

Želite učiniti nešto dobro za sebe, svoju djecu i prirodu. Imamo odličan prijedlog za Vas. Uključite se u akciju čišćenja okoliša "Zelena čistka"!

Zelena čistka je zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada u sklopu globalnog pokreta Let's do it!

Prošlogodišnja akcija okupila je preko 50.000 volontera, postavši time najveća ekološka akcija u Hrvatskoj. Postani i ti dio veće priče, jer ćemo 13. travnja pridružiti akciji Lets Clean Up Europe!, dok ćemo se 21. rujna pridužiti volonterima iz preko 100 zemalja svijeta i time proslaviti World Cleanup Day (Svjetski dan čišćenja).

Cilj je nedvosmislen i jednostavan: da kroz druženje i entuzijazam očistimo Lijepu našu te da promijenimo odnos pojedinaca i organizacija prema otpadu, okolišu i prirodi. Svi imaju znanja i vještine kojima mogu doprinijeti najambicioznijoj akciji čišćenja u Hrvatskoj, kao i u svijetu!

Stoga pozivamo sve zaljubljenike u prirodu, sve građane dobre volje koji su svjesni važnosti očuvanja okoliša da se i ove godine pridruže ovoj akciji u sklopu globalnog pokreta „World CleanUpDay“.

Drugu Zelenu čistku ove godine Zelenu čistku u Promini, organizira Općina Promina u suradnji s Ekološkom udrugom „Krka“ Knin i DVD Promina.

Akcija će se održati dana 21.09.2019. godine s početkom u 10 h u Čitluku, Kneževići-Čolaci.

Svim sudionicima akcije Općina Promina će osigurati rukavice i vreće za akciju te osvježenja i sendviče.

U suradnji s lokalnom tvrtkom Eko Promina d.o.o sav prikupljeni otpad će biti propisno, sukladno Zakonu odvojen i zbrinut.

Za sve dodatne informacije najljepše Vas molimo da kontaktirate Antu Čupića na mobitel: 099/887-4822.

Hvala Vam na doprinosu u zaštiti okoliša i prirode!