OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Grad Drniš raspisao Javni poziv za prijavu na osposobljavanje nezaposlenih osoba

. Objavljeno u Obavijesti

Javni poziv za prijavu na osposobljavanje nezaposlenih osoba provodi se u okviru projekta "Osposobljavanjem do zaposlenja", koji se 100%-tno sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu projekta biti će osposobljeno 15 nezaposlenih osoba za programe voditelja EU projekata, kuhare, slastičare i vozače C i CE kategorije.

Programi su u potpunosti plaćeni korisnicima, kao i putni troškovi. Edukacija bi se provodila na području Grada Drniša.

Još su ostala slobodna mjesta za:

  1. Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova (broj polaznika 2)
  2. Vozač C i CE kategorije (broj polaznika 4)
  3. Kuhar (broj polaznika 3)
  4. Slastičar (broj polaznika 1)

Više informacija možete naći na web stranicama Grada Drniša OVDJE.

Polaznici ne moraju biti s područja Grada Drniša. Besplatni programi osposobljavanja se upisuju u e-radnu knjižicu, budući da se radi o certificiranim programima. To će omogućiti mladim i nezaposlenim osobama stjecanje novih znanja i sposobnosti, kako bi postali konkurentniji na tržištu rada.

Uvjet je da polaznici budu ili mlađi od 30 godina i neprekidno nezaposleni 6 mjeseci (ne moraju biti prijavljeni na HZZ-u) ili stariji od 30 i neprekidno nezaposleni 12 mjeseci (također ne moraju biti na HZZ-u).

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. JAVNI POZIV 193 KB