OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Pivači KUU Promina u studiju Radio Drniša

. Objavljeno u Novosti

Protekli tjedan prostorije Radio Drniša odjekivale su zvucima Promine. Pivalo se, ojkalo i šijalo, a sve kako bi ovogodišnji jingle za Prominske igre što više približio atmosferu Promine i prominskog druženja na način kako su se družili Prominjani nekada: uz pismu, smijeh, šijanje i duhovita zadirkivanja.

Dogovori oko dolaska nekolicine članova KUU Promina na snimanje materijala trajali su neko vrijeme, a razlog nije bio samo uskladiti termin snimanja sa ostatkom, što privatnih što poslovnih, obaveza. Trebalo je dodatno vježbati i postići razinu kvalitete izvođenja pisme kojom je zadovoljan Mario Juric, voditelj KUU Promina. Stoga se malo čekalo. I dočekalo.

Ovako je to izgledalo u studiju: Škare zove pismu, Ante poprivati, pa zapivaju Denis i Ive. Kad pisma završi, Mario da uputu: „Treni!“ Onda prominski momci ojkaju. I baš ojakanje su najviše puta ponovili, mada meni odrasloj uz ćaćino ojkanje, i ovo prominsko je već na prvo slušanje, zvučalo izvrsno. Kakogod, višesatno snimanje pisme i šijanja mladih Prominjana bilo je jedinstveno iskustvo. Stoga, ne propustite ih slušati i gledati u natjecanju šijanja na Prominskim Igrama 2016. u Oklaju. 

Početak turnira u šijanju počinje u 19:00 sati u centru Oklaja, a u nastupu KUU Promina uživajte u 20:00 sati.