OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Općina Promina dobiva novo vježbalište na otvorenom uz potporu Ministarstva turizma i sporta

. Objavljeno u Novosti

Sa zadovoljstvom želimo obavijestiti javnost o uspješnom završetku projekta izgradnje i opremanja vježbališta na otvorenom u našoj općini, koji je realiziran uz potporu Ministarstva turizma i sporta. Ministarstvo je participiralo s iznosom od 21.432,00 eura, dok je Općina Promina osigurala dodatnih 19.477,80 eura.

Sredstva za projekt ostvarena su na temelju Javnog poziva Ministarstva turizma i sporta za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2023. g.

Ovaj projekt predstavlja značajan korak prema unapređenju sportske infrastrukture naše općine, pružajući mještanima moderno uređen prostor za tjelesnu aktivnost i rekreaciju. Opremljen najmodernijim spravama za vježbanje na otvorenom, ovo vježbalište je prilagođeno svim dobnim skupinama i različitim tjelesnim sposobnostima, uključujući i osobe s invaliditetom. Ponosno ističemo da je dizajniran kako bi bio pristupačan i koristan za sve naše sugrađane te pozivamo sve, bez obzira na svoje sposobnosti, da iskoriste ovaj prostor za promicanje zdravog načina života.

Napominjemo da se sve sprave koriste na vlastitu odgovornost te pozivamo korisnike da poštuju pravila korištenja radi očuvanja sigurnosti i dugoročne funkcionalnosti objekta.

Ovaj projekt predstavlja investiciju u zdravlje i dobrobit naše zajednice te se nadamo da će biti od koristi svim našim sugrađanima. Zahvaljujemo Ministarstvu turizma i sporta na financijskoj potpori te svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog važnog projekta.