OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Digitalna pristupačnost

Retrospektivna izložba starih fotografija i novinskih isječaka o prominskim igrama

. Objavljeno u Novosti

"Koliko je samo duše uneseno u ovu prekrasnu izložbu, koliko ljepote iskri u oku promatrača i koliko srce brže kuca kada znamo da se neće zaboraviti, da su svi ti dragi ljudi kojih više nema tu među nama, u suzi oka, koje kao da kaže... nebojte se... volimo vas... zjenicom oka našeg sada samo vi kraljujete... Napokon našom Općinom vlada ljepota duha..."

Komentar posjetitelja izložbe

Povodom retrospektivne izložbe starih fotografija i novinskih isječaka o proteklim prominskim igrama, koja je otvorena 25. travnja 2014. g. u prostorima KUU Promina, osjećamo potrebu da i na ovaj način prikažemo materijale s te izložbe, najviše zbog onih koji nisu u mogućnosti posjetiti izložbu a i za one koji smatraju da to nije vrijedno njihove posjete.

Nakon mnogih komentara odlučeno je da ovakve izložbe imaju stalni postav.

I ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su nam dostavili materijale za ovu izložbu.

Pozivamo sve one koji posjeduju slike kako s ovom tematikom tako i one iz svekolikog proteklog života u Promini da nam ih dostave. Same slike mnogo nam govore a kad imaju legendu: tko,gdje, kad..., puno više vrijede. Nakon skeniranja slike će mo vratit vlasnicima. Na taj način obogatit će mo ovakve izložbe koje organiziramo u našoj Promini.

Unaprijed zahvalni! 

Organizatori