OPĆINA PROMINA, Put kroz Oklaj 144, 22303 Oklaj, tel: (022) 881 018, fax: (022) 310 392, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javni poziv svim zainteresiranim građanima na radionicu o kompostiranju

. Objavljeno u Eko Promina

Ekološka udruga „Krka“ Knin, u suradnji s Općinom Promina i Eko Promina d.o.o. upućuje Javni poziv svim zainteresiranim građanima na radionicu o kompostiranju koja će se održati 15.12.2016. (četvrtak) s početkom u 17:00 sati u Oklaju, Put kroz Oklaj 140 (Dom kulture, II kat).

Radionica o kompostiranju će biti realizirana u sklopu projekta „Kompostiranje u Šibensko-kninskoj županiji“ kojeg provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin. Projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti, Šibensko kninske županije i Bikarca d.o.o.

Radionica će imati teoretski i praktični dio. U teoretskom dijelu će se održati prezentacija o kompostiranju koja će odgovoriti na pitanja što, kada, gdje, kako i zašto kompostirati. U praktičnom dijelu zajedno sa sudionicima radionice složit ćemo korak po korak kompostnu hrpu i također dati savjete za samostalnu izradu kompostera.

Osim o kompostiranju sudionici će dobiti i informacije o odvajanju drugih vrsta otpada.

Prijave za radionice na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili tel: 022 664-608

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU!

HVALA VAM NA DOPRINOSU U ZAŠTITI OKOLIŠA 

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. JAVNI POZIV 780 KB